Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Junisång

Kan man vila i juni?
Kan man bada i juni?
Går det att tänka klara tankar om juni?

Kan jag ens lämna juni?
Nej.
Aldrig kan jag lämna dig.

Syrener står vid min dörr.
De har aldrig varit så fina.
Inte heller skuggorna i träden.
De blänker som aldrig förr.

Det går en slags vind runt min dörr.
Den är ny.
Den är inte som du.




Fri vers av Hestia VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-07 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP