Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tävlingsbidrag


Tack för den här tiden

 


en upplyftande känsla

all den tid med er här

 

nu väntar mig en ny framtid

ett äventyr står för dörren

jag ska kasta mig rakt ut

och våga ge mig hän ...

 

de stunder vi har haft

den gemenskap vi känt

alla fikapauser och allt slit

överraskande framgångar

som nu lett mig vidare

tack vare allas ert stöd

 

minns att le inombords

en spegel är en reflektion

det inre leendet ger glöd

respons föder skaparlusta

därför le mot andra ofta

för när det regnar leenden

minns då skapas framgången

 

vara den du är

skoja och skratta

eller bara "stay calm"

i de stunder nöden når

 

vi återses då och då

slå en pling eller två

låt aldrig tiden stilla stå

 

tack för denna tid

men nu måste jag gå!

 

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-06-07 22:07



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
ALLT HAR SITT SLUT
BRA SKRIVET
2018-06-19

  SatansSon VIP
vart då ska du gå? tycker det var kul med de många applåderna. saknar dig om du sticker
2018-06-12

    ej medlem längre
Fint och rakt skildrat. Livet är ju så. Man möts och sen måste man gå vidare mot nästa etapp.
2018-06-08

  Valter Örn VIP
Att kunna lätta från en verksamhet till en ny med gott hjärta, framåtblickande och med behållna goda relationer är mycket fint.
2018-06-07

  Fulbergarn

till det förflutna

ett solstråleleende

möter framtiden

2018-06-07

  Poeten Salvador VIP
Vilken insoiration!!! Tre tävlingsbidrag direkt
2018-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP