Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva.kära tävlingsbidrag 2

 

 

Du tog aldrig examen då, när livet åt dig och vargkäftarna slet dig itu

Vred inte fingrarna av ångest över dåliga betyg,

för du fick inga. Ångesten vred ditt liv sönder.

Jag vet inte vad du gjorde när dina klasskamrater

slängde mössan i luften eller ens om du visste att det var dags. Då.

 

Men jag var med dig för två år sedan då du tog din examen 9 år senare och jag såg i dina ögon

Det jag vet alltid funnits inom dig.

Stoltheten, modet och styrkan 

Och livet älskade, livet.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-07 22:27



Bookmark and Share


  aol
Gillas verkligen en dikt jag känner för
2018-06-08

    ej medlem längre
Otrolig dikt!
2018-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP