Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingår i samlingen "Godnattsagor"


Godnatt

jag drömde att barnet skrek när det såg mitt ansikte i spegeln
jag såg någon annan
när jag slog upp ögonen var världen av mörker
och jag någon annan
den var och kommer alltid att förbli SANN
han kommer aldrig att vänta på mig igen
med händer täckta av olja sökandes i yrsel
HYENORNA KOM MED NÅLAR OCH ÅTERVÄNDE TILL ASKA




Fri vers av throughsenses VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2018-06-07 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

throughsenses
throughsenses VIP