Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarvals

Nu vill jag skiva en saga
som ska roa och behaga

varje farbror och tant
-nej det var inte sant

jag vill roa de unga
de som vill skratta och sjunga

skoja , dansa och skratta
om sånt vi gamla inte vill fatta

om blommande blommor och bin
om fladdrande kjolar och bubblande vin

om vaknande, pirrande lust till livet
sånt som ej längre oss gamla är givet...












Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-11 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP