Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringar

Måste murar rivas
med knogar blodiga av svek

Varför envisas vår kärlek
med att lura nära ytan

Ett skvalp i närmsta vassdunge
Ringar dröjer kvar




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-16 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina