Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstiga små fjärilar

Vid parkens gungor är vi
Så frustrerade av att inte förmå
Bli så välartade
Som vi borde få vara

Många av de typer
Jag kommer in med
Är av den arten
Du går ut med

Du vet sådana som alltid ler
Medan vi försöker hitta tålamodet
Sådana som vet vad de vill ha
Medan vi får vad vi behöver

Då jag tröttnat på att försöka
och idéernas vinranka vissnar ner
Känner mig så bedragen
Håller mig vaken av min tro

Vi fortsätter misslyckas
Smärtan håller oss på spåret
Spårat av alla monster och demoner
Vi dräpt under rankingmatcher

Här i tomheten
Efter allt prat med dig
Flyger konstiga små fjärilar
Runt mina tankar om dig med mig




Fri vers (Fri form) av Arvast
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-08 00:11



Bookmark and Share


  Starman
Väldigt fin titel och sista strof!
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast