Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rött vinglas

Ett rött vinglas
På en parkering med
Utspridda mynt

Lämnad dricks från
En övergiven fest
Ett uppbrott

Sprucken tvåsamhet

En kväll i spillror
Som lämnade ärr




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-08 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP