Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Interaktion med Pilgrimsgång!

Jag går och går! (Och kommer aldrig fram, Kanske)
Jag går och går, och kommer kanske fram!

Återigen! Om man ber om ursäkt, så har man Gått för långt, så att man måste be om ursäkt!
Men fysiskt sett, så har man ju inte GÅTT för en annan människas skull!
(För vederbörande)

Medveten pilgrimsvandring, Medveten pilgrimsvandring.
Jag har hört att viktiga saker repeterar man!
Men vad är då medveten pilgrimsvandring?
Jo, istället för att jag går för min egen skull, för att komma underfund med känslor som jag har, den jag är, eller inre klarsyn...
Så går jag endast för den som jag har förbrytit mig emot!

Eller så går jag...
För min egen skull, till att börja med, och någorlunda fortsätta med, för att sedan gå den där extra milen för någon jag har förbrytit mig mot! (Kan också vara någon jag "bara" tänker på)

Vad tänker jag innan jag går? Hur lång tid innan , talar vi om?




Bunden vers av Mim
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-08 06:51



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Spännande att följa med i de finurliga funderingarna. Tack!
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Mim