Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tiden som lyste upp mitt liv

 

Ingen kan radera bort minnen från 
den tiden som lyste upp mitt liv 
nej, ingen kan ta ifrån mig bilderna 
som jag har memorerat 
från varenda stund vi har tillbringat tillsammans 
vart jag än är, vart jag än befinner mig 
är dessa minnen och bilder med mig. 

Jag kommer ihåg så tydligt 
när vi låg där på stranden 
du låg på mina ben
medans jag smekte ditt hår 
vi båda skrattade och hade skoj 
ingen eller inget kunde dela på oss. 

Då var det som om alla problemen försvann 
jag hade äntligen börjat andas igen 
en idag är du fortfarande mitt allt 
allt tillhör dig, fast du inte är här längre. 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 06 - 08)




Fri vers av Arnela
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-08 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela