Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättningen borde handla om, vad som är normalt arbete för dig, respektive mig!


Bakfulla möjligheter!

Vad kan man åstadkomma som bakfull?
Mer än du tror.

Som idag.
Jag...
Har bäddat sängen , nåväl halva sängen, snart skall jag fortsätta till andra halvan!(Har en dubbelsäng)
Har tagit en promenad! Ätit frukost!
Förslutit ett kuvert, och skrivit en adress därpå!




Bunden vers av Mim
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-08 08:15



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Nu blir jag inspirerad till busiga ordlekar; du har inte bak-at nåkot idag?
2018-06-08

  Sommarnattsljus
Fniss! :)
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Mim