Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När har du alla dessa känslor? To be continued!


Way to much feelings!

Jag vill uttrycka så mycket!
Jag vill leva så mycket som möjligt idag!
För jag lider idag.
Och det är ingen människa som vet varför jag lider!




Bunden vers av Mim
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-08 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim