Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto blommor på min balkong för 10 år sedan


KÄNSLAN

jag går in i dimman

det blir så när jag känner mig

ensam och värdelös

det är så jag känner mig

många gånger

när utanförskapet

lägger sig som ett lock

en tung börda

omkring mig

det är då den där kramen är så viktig

en mjuk och vänlig röst

som säger

du duger precis som du är

det värmer

och jag börjar må bra igen

 

anits 7 juni 2018

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-08 08:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Lite uppmuntran nu och då är aldrig fel...viktigt att kunna bjuda varandra på det ofta...
2018-06-16

  Niliboy
Jag söker då, tröst i bönen å levande Jesus å det funkar!
2018-06-08

  Bibbi VIP
Psaltaren 73:25 och Höga Visan 2:10-14 och 8:3
2018-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Ps 119:105
Ljuset skingrar dimmorna.
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP