Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metafor

Ett spjut i mitt hjärta
en kniv i min rygg
metaforerna de haglar
när jag vill beskriva hur du
fick mig ljus- skygg

Att krossa ett hjärta
är inte så svårt
man tar det man får
klär av och klär på
släcker sin törst
sen går




Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-08 10:19



Bookmark and Share


  Stay Golden
Bravo!
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake