Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den största kontrasten

Den största kontrasten som är;

det är kontrasten

mellan liv och död

I ett liv finns drömmar

och förhoppningar

I en död finns ingenting

att vänta

Därför har tron på Gud

uppstått

för att inte människor

ska behöva känna

att allt är förgänglighet




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-08 13:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra, tankeväckande och trösterik!
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP