Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min make, min älskade, min allra bästa vän dog för nu rätt många år sedan. Texter från den tiden följer med och har blivit som viktiga vänner. En väg till den sorg som fanns men främst till kärleken...


Nedsläckning - Han dog 1

Förra veckan var den hemskaste veckan i mitt liv

Vaktmästaren i din hjärna gick runt och slog av den ena strömbrytaren efter den andra
Funktion efter funktion upphörde att fungera
Till sist fanns bara nödbelysningen kvar
Du var medvetslös
Slutligen slocknade även den

Igår var den värsta dagen i mitt liv
Igår var en av de finaste dagarna i mitt liv

Min älskade dog igår, tidigt om morgonen
Själva döden närapå vacker
Resan dit nästintill outhärdlig




Fri vers (Prosapoesi) av PhanLieB
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-08 13:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En smärta ingen skall behöva uppleva, hur väl du fångar den..
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB