Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterfester

 

 

trånande

längtande

väntande

besviket

sittande i diket

död är liket

trasiga rester

är kärlekens

efterfester

 

 

 



Bunden vers (Rim) av Lajos-Toth
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-08 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lajos-Toth
Lajos-Toth