Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sweden Rock Festival

Tatueringar
Headbangande med långt hår
Kärleksfull stämning




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-08 18:04



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
var ozzy där? han är ball.
2018-06-09

  Öknens Ros VIP
Låter som festivalyra!
2018-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle aldrig besöka en sådan tillställning.

2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén