Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu börjar livet

 

Nästa år sen sommartid
då slutar jag att arbeta
jobbat hårt i massa år
känns skönt att sluta gneta

Göra det som nu känns bäst,
göra det jag gillar mest
Nu börjar livets sköna höst
gissa vad jag längtar

Med sovmorgon varje dag
gå upp närhelst som jag vill
Ingen klocka minut för minut
min tid den står alldeles still

Skriva nya texter som jag gillar 
kanske få till en fin melodi
Tralla mig igenom morgondagen
skönt att känna sig så underbart fri

Nu börjar livet........




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-08 18:27



Bookmark and Share


  ULJO
Så härligt, men så stressigt.
2018-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Men MAGGOT Wallström...???
Varför??
2018-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Groovy!
2018-06-10

  Bo Himmelsbåge
Skön dikt om pensionärens lyckliga dagar
då man får sova hur länge man vill
och sedan ströva fritt genom blomstrande hagar...!

Tråkigt dock, att ljudfilen inte funkar...
med sång...?

Tack!
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP