Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ensam pojke.

En ensam pojke utan sysslor,
tänker alldeles för mycket och tillvaron känns dyster.
Har tankar om skada och mord på sitt sinne,
kan vakna upp vissa stunder utan något minne.

Vill slippa att leva i ovisshet
och att istället sova i en evighet.
Med paranoida tankar som riktar sig mot alla,
med hemska tankar om att se hela världen falla.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Angst
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-08 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angst
Angst