Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Går inte att beskriva, om ni kan.. Läs den!


Halvmessyrer, Halvblessyrer, och mitt fotfäste!

Jag har inte tid för halvmessyrer längre!
Jag satt en gång i en trädgård, i en prinsess, så kallat Spetsklänning, och jag kommer så väl ihåg...
Det var vackert väder, jag var fin, men som den kliade...
Värre än en yllekofta!

Vet ni förresten vad Halvmessyrer är? När jag skriver ordet, visar stavningsprogrammet rött!
(Det kan ni tänka på)

Jag gick med på något, mot min vilja!

HALVBLESSYRER...
Kan man få Halvblessyrer, om man inte går med på Halvmessyrer?
Tveksamt!
(Tror jag)

-Vad tror ni?

Jag säger mycket mer orden FUCK YOU, i mitt stilla sinne, numera!
För att jag vet , att vad jag väljer , påverkar mig, och då kan det väl inte skada, med en skarp, snabb aggression, som uttryckes, sedan går över?
Ingenting ska längre vara undertryckt hos mig!
(Vad menar jag med den sista meningen? Måste utröna vad jag menar, för min egen skull)!

Ingenting ska längre vara undertryckt hos mig...
Jag ska inte längre gå med på saker, som jag inte vill, jag ska inte tillåta andra människors sanningar få fotfäste hos mig, om jag inte till hundra procent håller med! Och jag skall tillåta alla mina känslor att få komma fram!




Bunden vers av Mim
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-09 06:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim