Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto från Kyrkesund, Tjörn


Ett leende betyder så mycket

 

Jag är uppfylld av många känslor men kan inte riktigt sortera dem, det är sommartid och snart kommer semestertiden, en lång och ledig tid som jag längtar efter.

Jag upplever ett stort lugn, en tidlöshet har redan börjat koppla ner mig och troligtvis även möjligheten att sortera de känslor som bubblar inom mig.

Jag kan känna en oidentifierad längtan som taget ledningen i kampen om förstaplatsen kring de känslor jag uppfylls av.

Min största längtan handlar varken om mer ledig tid eller pengar, min starkaste önskan just nu är att få uppleva ett välkänt leende och ett par glittrande ögon från en god vän.

Tänk så märklig och stark en önskning ändå kan vara, jag väljer gärna bort rikedom i tid och pengar för ett solskensleende från en god vän.

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-09 06:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra prio i livet
2018-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP