Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig morgon

Jag tycker om människorna
särskilt tidigt på morgonen
då de sover
och jag får vara ensam i världen
en stund

Inga bilar som bullrar
eller cyklar som plingar och vill fram
Inga stojande barn
eller andra av dagens ljud

Bara lugnet
fågelkvitter
och naturens egna ljud

Ensam på mina gator
blir jag redo att möta dagen.




Fri vers av Hedvig Berg
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-09 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedvig Berg
Hedvig Berg