Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL FADERNS HUS

 

Jag läste avsked

i din matta blick

 

du vände om

och stilla gick

 

mot morgons födelse

i gryningsljus

 

på vägen hem

till Faderns hus

 

en doft av bondpion

och sommardag

 

jublande koral

himlen till behag

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-06-09 17:46



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Ett melodiöst, nära och accepterande avsked - stort i sin enkelhet!
2018-06-16

  ResenärGenomLivet VIP
Ett lugnt och vackert avsked...mycket fint och hoppfullt...
2018-06-16

  Anya VIP
Vackert om avsked. Att vaka över någon som ska dö är något speciellt. Du fångar det.
2018-06-11

  ULJO
"en doft av bondpion och sommardag" Fint

2018-06-11

    ej medlem längre
Ett känslosamt och finstämt farväl när sommaren står i full blomning!
2018-06-10

  M.Eta
Vemodigt och vackert på samma gång.
2018-06-10

  DavidM VIP
Väldigt vackert skriftade rader.
2018-06-10

    ej medlem längre
En underbar dikt som kan tolkas på många olika sätt. Det gör den mycket speciell...
2018-06-09

  Valter Örn VIP
Fint avsked :)
2018-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Fadern med stort "F"... Du menar alltså...Jesus?
2018-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP