Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Sommar minnen

det är sand

grovt grus

det gör ont under mina bara fötter

det är som någon

kastat in en hel kärra 

med sand och grus

det är barnen

med sina kompisar

som sprungit ut och in

glömt att ta av sig skorna

dom skulle bara hämta något

som dom glömt

det är bara att ta fram

sop och skyffel

sopa bort det mesta

innan kvällen

har det säkert blivit mera

det är så lätt

att springa in

genom den öppna dörren

hämta något

dom kommit på att dom behöver

för sina lekar i sanden

det är ett härligt 

sommar minne

som väcks till liv

när jag går barfota

på golven i min lägenhet

känner att jag dragit in grus

när jag gått in

inte tagit av mig skorna

i hallen

 

anits 9 juni 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-09 09:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, sommaren för med sig så många olika saker...fint berättat...
2018-06-16

  ULJO
Fint förmedlat
2018-06-11

  Ronny Berk
Fint foto, väl berättat, ja !
2018-06-10

  Niliboy
Trevliga sommarminnen, det är till glädje att få minnas, när man väl får göra det!
2018-06-09

  Bibbi VIP
Tack för ljusa minnen som Du delger min älskade Vän!
2018-06-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP