Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Något i mina händer

jag vill ha något i mina händer

skapa något

just i dag

går det inte

jag börjar med

än det ena än det andra

känner på mina garner

så mjuka

med många vackra färger

jag ar fram mina pennor och penslar

kolkritorna

kanske ska jag rita eller måla något

ingenting känns bra

jag öppnar dörren mot altanen

solen och värmen

slår emot mig

jag går ut

det känns skönt

det är så jag ska tillbringa

min eftermiddag denna juni dag

ute i solen

samla krafter

som jag hoppas få mig må bättre

kunna njuta av vackra

sommardagar

 

anits 7 juni 2018

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-09 09:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får ta en dag i taget och göra det man känner för...det känns gott...
2018-06-16

  Lars Hedlin
Hoppas att det blev något fint skapat vännen kram kram
2018-06-11

  Niliboy
Så en vacker dag, kom min skaparkraft tebaks, kanske ha däruppe ville att du stilla skulle begrunda!
2018-06-09

  Bibbi VIP
Lycka till och nya styrkekramar!
2018-06-09

  morgonstjärna VIP
helt underbart ha en skön dag i solen
ladda batteriet till vinterkylan. :)
2018-06-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP