Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är Val år terrorism: under känslor, under tofflorna kommer att vara slutet på denna infernalistiska passionerade skiljeväggar lösning, precis som det händer i svartsjuka under de ariska arrangemangen.


Nervös stämning i Sverige inför valet av statsministern.

 

  Hur kommer det sig att från USA försöker många klingade svensk namn mutas vi med kommunikation medel installationer och prylar?

 

  • Profetia om vågornas fall, väljare fram till september finns det bara en tsunami utan turbulenta vatten.
    En torka av uttryck, e-mail i uppgångssvårigheter avregistrera utplånade i förnekelse, oönskade ”postnord leveranser” med ”Iphone” avses med ”hello spy program och ”mack bok pro” påtvingade leverandser med hotelser om inte föra vidare, det är personlig streaming inför val

Fytosanitära  myggor, säkrar jobb, lovar jobb.

Och så då,  du tjänar 15 tusen Skr ta emot på present bara betala 27 kronor frakten, bloggaren, osv. 

 

Urich! Verkligen ska vara så äcklig att få vara  svensk medborgare i Sverige med rätt att rösta i det statliga valet? vem tror dessa e-mail sändare, jag tar emot mutor?

Just jag som har politisk asyl en gång i tiden var emot  mutor (olagliga provisioner)under kommunismens tider i Östeuropa.

 

Det är Val år terrorism 

under känslor,
under tofflorna
kommer att vara slutet på denna infernalistiska passionerade skiljeväggar lösning, precis som det händer i svartsjuka under de ariska arrangemangen.

 




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2018-06-09 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP