Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel

Sitter fast
i en döende spiral

Sitter fast
i en kärlek som gör ont

Du ler

Vi ä alla fria
i livet och i kärleken

Pusslet känns ibland bara
lite komplicerat

sa hon,
när hon lämnade rättsalen

© Christer Johansson 2018-06-09




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-09 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP