Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det stavas KÄRLEK och smakar framtid tillsammans

 

För mig

är ingenting omöjligt

så länge jag har

Dig

 

§




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-06-09 11:47



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Underbart fångar du känslan av äkta kärlek!
2018-06-15

    Peter Söderqvist
Styrkan i gemenskapen, fångad så fint.
2018-06-11

  Lars Hedlin
Stark och fin
2018-06-11

  Nils-Robert
Så rak och rar kätleksförklaring
2018-06-09

  M:tin
Fint budskap!
2018-06-09

  Nitwitoddment
Så enkelt och så vackert. :)
2018-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP