Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allah

Allah
___My own private singularity___


Läkedom
(för verkliga sår?)
(för inbillningssjuka?)

du förstår skymningshjärta
vem sa att det skulle bli lätt

ser du ljuset längst in i korridoren
ja så även
hyvelväggar
golvet sandpapper krossat glas
med saltregn
sätt igång spring mot din frihet
din undergång




Fri vers (Fri form) av Khayyam
Läst 420 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-09 13:06



Bookmark and Share


  SatansSon
den här var riktigt bra. har tydligen applåderat den förut.
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Khayyam