Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet blir vad man gör det till

Livet är ganska spännande

även om medmänniskorna

inte alltid är så spännande

att leva med

Och i huvudsak blir livet

vad man gör det till




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-09 13:48



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Man får jobba på det. Ingen annans ansvar ofta.
2018-06-09

    Sefarge VIP
Man har ej roligare
Än man gör sig!
:)
2018-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP