Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära-Haiku

 

 

 

läppar som mötas

 

trevande beröringar

 

en plötslig åtrå




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-19 18:12



Bookmark and Share


  Per Drysén
Värmande glöden
2019-07-20

  Bodingen VIP
Tjo vad det var livat i holken i lördags...
2019-07-20

    Lena Staaf VIP
Ögonblicket då glöden tänds - fint fångat!
2019-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP