Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ASKA OCH RUINER - tanka

Den röda stugan

slickad av eldsflammorna

slutade sitt liv

i aska och ruiner

skrev minnen i livets bok




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-12 17:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tragiskt för någon...bra tanka...
2018-06-16

  Anya VIP
Så vemodigt med svåra bränder. Så mycket viktigt som förstörs.
2018-06-13

    ej medlem längre
Ett möte med det farliga som slutar i ruiner - men minnena lever kvar. Du får mig att fundera och jag finner flera tolkningar. Det finns också en balans i orden som jag beundrar mycket.
2018-06-13

  M.Eta
Måste vara hemskt om ens hem brinner.Otäck tanka.
2018-06-12

  DavidM VIP
Ett hem betyder mycket på flera vis, vemodiga strofer att läsa.
2018-06-12

  Viksten
Eldig text som påminner mig
om att några lokala snillen eldade på
Verandan till vårt fritidshus i december
Elden tar vad den kan och i dag
är jag ruinägare

2018-06-12

  ULJO
Fy så hemskt. Bränder så fruktansvärt
2018-06-12

  Feliaxel VIP
Alltid lika tråkigt när det händer
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP