Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppslag till dikt från kvällsandakten i radio

Vi är för upptagna att göra rätt för oss

i arbete och omsorger om så mycket

Det är insidan till liv som vi avvisar

Det blir viktigare 

än att stärka den äktenskapliga gemenskapen

Och inga barn blir gjorda

Kanske lika bra för det

Att komma till denna beräknande och sippa värld

är kanske inte så mycket att åstunda

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-09 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP