Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Den gamla linden


Kvällstankar under den stora linden

 

Livet är allt för stort för att inte tas på allvar, jag har ännu en gång stannat till för att orientera mig om hur min livskarta ser ut. Jag har ännu tid till förändring på min fortsatta vandring.

Under åren har jag samlat på mig så mycket, saker som med tiden börjat bli en belastning. Jag har bestämt mig för att rensa bland sakerna på minnenas hyllplan och de personliga kontakternas hylla.

Livet är för stort för att inte våga ändra livskurs, en liten förändring kan ge mer av glädje och nya erfarenheter på min livsvandring men det gäller att ha modet att ta det första av förändringens steg.

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-09 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP