Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nyckfull följeslagare

”Blåbärshimmel”

”Apelsingryning”

”Lakritsnatt”

”Vaniljlandskap”

Moder Jord skiftar i färg och temperatur på
våra breddgrader - efter behag kan tyckas.

Vi kan inte påverka.

Variationen skapar ändock känslostormar

Ibland rubriker

Kraftuttryck. En och annan svordom.

Lid i tysthet kära du

Njut när så är fallet

Ty vädret är

Och förblir

En nyckfull vän





Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-09 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP