Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Det är sommar nu, inuti darrar benen som december och hjärtat faller platt
Räknar tiden med varje oavslutad mening, så mycket som floden slukat
ögon som vandrar över minnen, med gråten fastkilad i halsen
misstag och dårskap delar sinnets guldmedalj
När rusen för mig närmare allas final

Hand i hand med både änglar och demoner
men den enda hand jag söker är för alltid Din

Det är sommar nu, behöver du ens min värme längre?




Fri vers av Imperial
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-09 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial