Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjökantsmöte


Det var i skuggan
av träden
jag såg dig

Mitt i en rörelse
stannade du upp,
såg på mig stilla

Mina ögon följde
mönstret på din rygg
sick-sack brun
i vackra toner

Sedan skrek jag
i högan sky
"Ta bort den! Ta bort den!!"
Och drog upp benen
under mig

Hej,
lilla fina huggorm
Och så slingrade du iväg













Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-10 04:03



Bookmark and Share


  SatansSon
jag är rädd för ormar vare sig det är snok eller huggorm. bra dikt.
2018-06-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP