Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

levande död

Dom sa så många gånger
\'vägra vara levande död
låt ingen få släcka din glöd\'
men joo, jag är levande död
jag har fan inte låtit dem släcka min glöd
jag har aldrig haft nån.




Fri vers av flikkan i hörnet
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-06-08 22:12



Bookmark and Share


    vickyvic
Känner igen din känsla :)
2006-06-08
  > Nästa text
< Föregående

flikkan i hörnet