Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här och nu


tanka10jun18

Koltrastsång, gökrop

och bilmotorsurr blandas

till en morgonmix 

 

som söker sig in genom

det öppna sovrumsfönstret.




Bunden vers (Tanka) av Algotezza VIP
Läst 911 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2018-06-10 07:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Underbar skrivelse, kände så
en hunger efter 'något mera'...
2018-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP