Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är en idiot.


Förlorare till slut

Du sover nu
Jag går ut
Förlorare till slut

Lampornas ljus
Ser varma ut
Förlorare till slut

Vägen var lång
Och jag blev trött
Men du är den vackraste jag mött

Du tog min hand
Och jag blev stel
Jag slöt min aldrig helt

Jag väntar mig inte nånting
Men jag hoppades på allt
Jag har slut på fina ord
Du stryker runt här, i mitt blod

En busshållplats
Där stod vi
På väg mot nåt gemensamt

Vi byggde upp
Jag rev ner
Som ett litet barn

Jag är tömd på gömda ord
De väntar tysta på ett bord
Som om jag inte förstod
Du har slut på tålamod

Du sover nu
Jag går ut
Förlorare till slut

Ditt skulderblad
Vasst som spjut
Förlorare till slut

Jag vaknar i mitt bardomshem
Skriver låtar för väggarna igen
Du är ett jetplan, flyger nu
Bort utan mig, förlorare till slut




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av blekhet VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-10 08:58



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Vackert. Det kommer nära. Du skriver bra. Det finns ett glitter i dina dikter!
2018-06-16

  Maiah VIP
Så stark och det griper tag i mig
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP