Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Traska min vän

Traska min vän...
Låt fötter klafsa i det som lämnas
regnet renar dig
sköljer bort allt

Min vän,
Med stövlar tyngre och tyngre
det förflutna samlas
lager på lager under dina sulor
Någon håller dig uppe
du sjunker inte mer

Snart min vän,
har du lämnat det svårframkomliga
sparkat bort det sista mörka
de sista regndropparna faller

Nu min vän,
känn hur skaren bär dig
med lättare steg går du

Gå i tillit



vidare




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 542 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-10 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten