Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr shitty man

Vad är du för man som dejtar plural kvinnor samtidigt, men som lurar varje kvinna that she is the only one. Vad är du för en man som för kvinnor bakom ljuset, make them believe that your playing around is done. Vad exakt är agendan med sådant beteende Mr Player med "fuckboy-beteende", bedrar med masken på. Ett aktivt rollspel med en drivande agenda för att sitt mål nå.

Listen Mr shitty man of no trust. I ditt sökande av tröst är inte svaret att ge efter för nappen, dvs lust. Och att medvetet bedra och lura plural kvinnor för din egobekräftelses skull till att få kvinnors känslor för dig att uppstå. Du är en mansgris av stora mått, och här och nu backar jag och du kastas i skräptunnan med locket för evigt på.




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-10 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale