Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hetiku

 

 

trettiotvå C

grämattan bränns fullkomligt

 

övergiven

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-10 13:02



Bookmark and Share


  Jaseph
Gillar det korthuggna språket, bl. annat i första radens underbara "trettiotvå C".

Gillar också kopplingen mellan andra och tredje raden.
2018-06-11

  Ronny Berk
Väderleken !
2018-06-10

  Yrre VIP
Min frodas som .. ogräs. Ogräs är inte din text alls utan väldigt fyndig!
2018-06-10
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP