Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framgång och ett bra liv

en värld av snabba fixar
dåliga musikaliska remixar
full av såna som bara vill ta
som med mina känslor tricksar

var hittar jag nåt som är på riktigt
nån som fattar vad som är viktigt
undrar ni varför jag bara vill dra
vill ni faktiskt veta – uppriktigt

jag orkar inte stiga ner i samma älv
gång på gång – låt mig bara vara mig själv
försök inte ändra på mig
låt mig hellre bara vara för mig själv

kommer det en dag när vi slutat vara missnöjda
när alla onödiga hinder är undanröjda
när var och en får ha sin grej
så låt mig ha min och alla är nöjda

varför tycker en del att de har rätt att kräva
nånting av mig, varför är deras uppfattningar så skeva
om vad som är framgång och ett bra liv
varför är det så svårt att leva och låta andra leva

sitt liv, och jag vet att livet bara levs en gång
det är här och nu och ibland ett jävla hålligång
livet får inte bara vara ett tidsfördriv
det får inte bara vara fråga om att stå ut,
min uppfattning om framgång

är att jag får göra det jag vill
och fylla mitt liv med mening och intill
den dag mitt liv tar slut
få ha min egna, alternativa livsstil




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-10 14:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Remixar är - med ytterst få undantag - bland det värsta jag vet-
2018-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP