Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlösa!

Rastlösa lilla mig!
Vad skall jag göra?
Hitta en rastplats!

Varför blir man rastlös?
Varför blir du?

Jag vet varför jag blir rastlös.
Var bara tvungen att ställa frågan!
För att stilla den energi, eller få utlopp för den på något sätt, vissa tränar, det kan inte jag, inte då!
Så för att strax innan kollaps, ta det lugnt, annars är rastlöshet den jag är NU, den som tar del av solens energi, och tar sina promenader , den som mår bra!
Så troligtvis kopplat till årstid!
För mej!

För dig, som kräver ditt utlopp...
Och behöver träna.
Den rastlösheten har blivit en del av dig, året runt!




Bunden vers av Mim
Läst 188 gånger
Publicerad 2018-06-10 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim