Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar att Avguda!

-Vad avgudar du, om man får fråga?
-Jag avgudar min katt, min partner, musik, naturen, Gud, och Universum och slutligen mig Själv!
-Vad är det som gör att du avgudar?
-Det är bara något man gör!
-Nej, det är det inte! Vi och våra känslor, avgör vad som skall bli dyrkat!
-Är det då bara en dogm, att det bara finns EN Gud?
-Möjligtvis, möjligtvis inte, men jag vet att vi har behov och saker, varelser, som vi riktar våra känslor, och framförallt vår uppmärksamhet mot!
-Så då gäller det alltså att vara uppmärksam på vad man avgudar, dyrka mycket, Leva livet fullt ut, Älska det du Älskar! Inte dogmatisera mera, utan följa sitt hjärta, till gudomen, till allt som kan avgudas och älskas!
-Jag förstår, Jag är öppen för förslag! :)




Bunden vers av Mim
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-10 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim