Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRIVAT OMRÅDE 3

Han använde sin
starkaste traktor
gjorde det till sitt projekt
att baxa dit den ena stenbumlingen
efter den andra
så fort grannen var borta
till slut var det svårt
att alls navigera i trängseln
mellan husen
när hans grannar försökte
komma till tals
drog han sig undan

det som hade börjat
som en oskyldig reaktion
på nya grannar
som inte hade full medvetenhet
om vad ordet respekt betyder
eskalerade till en krigszon
och nu kom den glänsande nya
skylten upp som väntat
PRIVAT OMRÅDE




Fri vers av Petter Wingren
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-10 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren