Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storstädning

Under semesterbilderna
bakom studentbetyg och lösa sladdar
väntar en liten ask med
längtan

Bakom kartongen med utslitna vinterskor
och gulnade bröllopsfoton
ligger en bortglömd burk med
lust

Längst in i skåpet under utgångna mediciner
och redan förbrukad valuta
finns en möglig påse
kvinnoliv




Fri vers av Ellåtta
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-10 17:37



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
så mycket igenkänning och så mycket vemod. tack, du formulerade det väldigt fint!
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta