Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Faller regn

Faller regn
faller jag mellan världar
flyger fortare




Bunden vers (Haiku) av Flying Anna VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-10 17:46



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
En liten dikt med ett stort innehåll !
2020-02-15

  aol
Gillas bra haikat.
2018-07-12

  Anya VIP
Tycker om den psykologiska tonen här. Ibland flyger man fort mellan världarna.
2018-06-13

  AKT VIP
Men jag har inte regn hos mig.
2018-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Ja, äntligen. Även här i Gävle. Ymnigt.
2018-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP